"Абсолютно унікальний персонаж. Його слід показувати за гроші!": Невзоров вказав на цікаву особливість ватажка "ДНР"

Практично все чорносотенне, імперське, хамське в Росії представлено набором закінчених придурків.

Олександр Невзоров. Фото: Гордон.

Публіцист Олександр Невзоров знову вказав на особливу здатність ватажка "ДНР" Олександра Захарченка робити дурні заяви. Слова журналіста процитував "Обозреватель", передають Патріоти України.

"Зверніть увагу: це ж абсолютно унікальний персонаж. Що б людина не сказала, у нього виходить якась феноменальна дурість. Це ж просто рідкісний дар!", - повідомив Невзоров.

Таке зауваження публіцист зробив, коментуючи заяву бойовика про те, що він зламав ліжко, святкуючи річницю анексії Криму. Обставини події Захарченко не повідомив, але абсолютно безглузде висловлювання у нього вийшло. Невзоров вважає, що бойовика слід показувати за гроші.

"Ми бачимо, що на передовій шовіністичного фронту – абсолютні ідіоти, як ніби спеціально призначені, спеціально для яких написані ролі – ролі ідіотів", - зазначає публіцист. Він говорить про те, що це не випадково. "Як ви знаєте, я далекий від будь-яких конспірологічних теорій, вони мені мало цікаві і ніколи мною не поділялися, але так вийшло, що практично все це чорносотенне, імперське, хамське в Росії представлено набором закінчених придурків", - заявив Невзоров.

Нагадаємо, раніше він вже не раз висловлювався про те, що ватажок "ДНР" відрізняється своїми абсурдними заявами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...