"Аби вони казали "Велкам", то я б, може, й змирився": Нардеп поділився враженнями від оновленого ЦУМу у Києві

За словами нардепа Віталія Чепіноги, усе в ЦУМі добре, крім "здравствуйте" на кожному з поверхів споруди.

ЦУМ у Києві. Фото: elle.ua.

У київському Центральному універсальному магазині, що відкрився після 4-річної реконструкції, вітаються, використовуючи росіянізм. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав народний депутат Віталій Чепинога, передають Патріоти України.

За його словами, усе в ЦУМі добре, крім "здравствуйте" на кожному з поверхів споруди. "Був сьогодні в новому ЦУМі з метою "просвітлєнія"... Нічо так, красіво. Ще трохи не Bon Marche і не Harrods, але вже близько. Гарно!... Єдине – но! На кожному поверсі: "Здравствуйте! Добро пожаловать в новый ЦУМ!" А чому не "Доброго дня!" – питаю? І не "Ласкаво просимо!"?... Я не те, щоб ортодокс і нудотік, але все одно, – з принципу... Аби вони сказали "Велкам", то я, може, й змирився... "Ой! Доброго дня", – кажуть... Хотілося б, щоб по умолчанію було все ж таки "доброго дня", а "здравствуйте" – за окремими проханням... Це ж не важко... Ізвіняюсь за фашизм..." – написав Чепинога.

Деякі користувачі соціальної мережі з гумором поставилися до ситуації, інші ж запропонували власні варіанти, як можна замінити слово "здравствуйте".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...