Агенти Кремля поряд: СБУ заявила, що в "Укрзалізниці" є "смотрящие", які працюють в інтересах РФ

Був також встановлений факт проведення окремими особами несанкціонованих переговорів від імені «Укрзалізниці» на території РФ.

В "Укрзалізниці" працюють агенти Кремля? Фото: НВ.

Служба безпеки і Генпрокуратура України проводять досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ПАТ «Укрзалізниця», повідомила прес-служба СБУ. Новину передають Патріоти України.

"Діючи в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів і експедиторських компаній, вони безпідставно переглянули тарифні умови, значно занизивши їх. Цим державі завдано збитків га більше ніж $ 10 млн", - говориться в повідомленні.
Правоохоронці провели ряд обшуків за місцями роботи та проживання причетних до протиправної діяльності осіб. «Отримані в ході слідчих дій дані свідчать про вплив з боку так званих« смотрящих »на прийняття рішень керівництвом ПАТ «Укрзалізниця». Такі дії призводили до нанесення шкоди інтересам держави і отримання надприбутків російськими фінансово-промисловими групами », - відзначають в СБУ.

Крім того, був також встановлений факт проведення окремими особами несанкціонованих переговорів від імені «Укрзалізниці» на території РФ. Слідчі дії тривають.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...