"Ах ти зрадник, ах ти Путін!", "Від Путіна чую!": Верховна Рада очима "95-го кварталу" (відео)

Сюжет 95-го кварталу, створений гумористами кілька років тому, виявився на диво злободенним.

"Вечірній квартал". Фото: соцмережі.

Ще у 2011 році коміки популярного телешоу жорстко висміяли уявлення жителів РФ про українців. Цікаво, що слово "Путін" в номері використано як матерне, а серед глядачів - Микола Азаров. Користувачі інтернету активно обговорюють уривок з телешоу "Вечірній квартал" від 2011 року, в якому Володимир Зеленський і його команда всмак познущалися над стереотипами про жителів України, широко поширеними серед росіян, передають Патріоти України.

За сюжетом номера під назвою "Засідання Львівської облради" депутати фракцій з красномовними назвами "Бий жидів", "Бий москалів", "Сало" та інших збираються на засідання, щоб обговорити питання, від яких стигне кров у жилах росіян: декомунізацію, знищення росіян та євреїв, євроінтеграцію і навіть "факельний гей-парад". Для посилення ефекту "народні обранці" одягнені у вишиванки, розмовляють з перебільшеним акцентом, вживають слова "Бендера" і "москалі" на кожному кроці. Привітанням їм служить слоган "Москаляку на гілляку", а кожне засідання відкривається спаленням російського прапора.

"Нещодавно у Львові ветеринари приспали Мурзика, Барсика і Пушка за те, що вони - "кати" українського народу", - робить "новинну" підводку до номера ведучий, уточнюючи також, що нещодавно Львівська облрада запропонувала поставити в центрі міста пам'ятник хлопчикові, який дзюрить на москаля.

В процесі "засідання" глядачі, в числі яких і тодішній прем'єр Микола Азаров, стають свідками жарких дебатів між фракціями "Бий жидів" і "Бий москалів", дізнаються, що в школах українські діти вивчають "Періодичну систему Бендери", перекусити ходять в МакБендеру , а слово "Путін" вважають матірним. "Ах ти зрадник, ах ти Путін!", "Від Путіна чую!", - кричать один на одного "депутати". "Панове, а ну припинить матюкатися у цій священній залі", - перебиває забіяк "спікер".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...