"Ахметов, на х...й!": У Харкові вивісили нецензурний банер на адресу донецького олігарха (фотофакт)

Парубок розмістив банер з нецензурним висловлюванням на мосту, розташованому на території обслуговування Немишлянського відділу поліції.

Банер проти Ахметова у Харкові. Фото: 057.UA.

Поліція склала адміністративний протокол на харків'янина, який вивісив банер із нецензурним висловлюванням на адресу президента ФК "Шахтар" олігарха Ріната Ахметова. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Парубок розмістив банер з нецензурним висловлюванням на мосту, розташованому на території обслуговування Немишлянського відділу поліції. "В такий спосіб 19-річний харків’янин висловив свою думку з приводу проведення футбольних матчів на стадіоні "Металіст" за участю однієї з українських команд", – зазначають у поліції.

Стосовно правопорушника був складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП. Відповідно санкції статті такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від 1 до 2 місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Як повідомлялось, 23 лютого донецький "Шахтар" провів перший поєдинок після офіційного переїзду до Харкова на ОСК "Металіст". У матчі 1/16 Ліги Європи він поступився іспанській "Сельті" 0:2. Як відомо, ультрас "Металіста" виступили проти переїзду "Шахтаря" до Харкова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...