"Активісти Авакова": У Києві поліцейські влаштували мовчазний флешмоб біля суду, який відпустив протестувальника, котрий начебто стріляв у їхнього колегу

Декілька десятків бійців стали спиною до суду і простояли так близько 10 хвилин.

Фото:ТСН

У Києві біля будівлі Шевченківського районного суду десятки правоохоронці вийшли на акцію протесту. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Декілька десятків бійців стали спиною до суду і простояли так близько 10 хвилин. Таким чином вони протестують проти рішень суду щодо учасників заворушень, які сталися під час розгляду запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову.

Зазначимо, ці поліцейські нині перебувають не на чергуванні, а провели акцію у власний вільний час.

Як повідомлялося раніше, Шевченківський суд Києва відпустив на поруки народних депутатів учасника АТО Олександра Федорченка, якого підозрюють у нанесенні вогнепального поранення поліцейському. Його затримали 15 лютого біля Солом'янського районного суду Києва.

В той день там розглядали справу про обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову, якого підозрюють у багатомільйонній корупції. Міського голову тоді суд відпустив на поруки нардепа з БПП. Між активістами та поліцією сталися сутички. Одному поліцейському вистрілили з пістолета в ноги.

Через рішення суду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував припинити охорону судів силами Національної поліції та Національної гвардії. Він також звернувся з вимогою до Вищої ради правосуддя негайно відреагувати на такі дії судді, а до прокуратури та Апеляційного суду – негайно винести справедливе рішення за фактом вогнепального поранення поліцейського.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...