Активісти оголосили мобілізацію: Як cуддя Бенедисюк давив машиною та стріляв з пістолета в громадян - Євген Карась (відео)

Недоторканий законник розлютився, побачивши біля свого шикарного будинку на столичних Осокорках пікет з активістів

Ігор БенедисюкПатріоти України вже писали про надзвичайну подію, пов’язану зі стріляниною, котру влаштував голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк. Пролилася кров. Наразі про те як розвивається справа далі від одного з активістів

«Суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задавити машиною, а пізніше відкрив вогонь з пістолета по активістах молодіжного руху "Традиція і порядок".

Активісти прийшли до судді поспілкуватися і розклеїти листівки, що Бенедисюк претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись корупцією. Про це активісти сьогодні подали заяву в НАБУ перед візитом до чиновника.

На місці подій також був Маркіян Яциняк, доброволець полку "Миротворець".

Зараз активістів "Традиції і порядку" та Маркіяна хочуть затримати і доставити в Дарницьке РУВС. У активістів розбитий фотоапарат, планшет та дрібні ушкодження від тарану бампером», - написав у Фейсбуці Євген Карась.

Трохи пізніше чоловік додав: «КОШИЦА 3-А ДАРНИЦЬКЕ РУВС. Зараз туди менти спакували активістів, яких намагався переїхати джипом, а потім стріляв суддя-корупціонер. Небайдужих просимо приїхати зараз на підтримку».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...