Реакція на питання борців із корупцією: Столичний суддя розстріляв активістів

Для постраждалої активістки довелося викликати швидку.

Для активістки довелося викликати швидку. Фото: 112 Україна.

Суддя з пістолета відкрив вогонь по активістах. Про це повідомляє рух "Традиція і Порядок" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“Сьогодні активісти руху "Традиція і Порядок" провели ряд антикорупційних заходів. Від НАБУ та НАЗК вимагали посилити тиск та контроль над корупційними суддями. Ми отримали чимало інформацій про злочинні дії голови Вищої ради юстиції Ігоря Бенедисюка. Дані були передані до антикорупційних відомств.

Також, наші активісти прибули до його будинку з метою отримати коментар. Натомість суддя здійснив на нас напад та відкрив вогонь з пістолета в нашу сторону. Ми встигли зробити фото та відеофіксацію сутички. Наразі на місце подій прибули правоохоронці, проходять оперативні дії”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що для постраждалої активістки довелося викликати швидку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...