"Але. Меня зовут Сергей, мне 39 лет и я террорист", - український блогер та екс-прокурор, оголошений "ЛНР" в розшук, зателефонував "колегам"-сепаратистам до Луганська (відео)

Замість того, щоб злякатися чи відчувати занепокоєння, оголошені в розшук ними громадяни продовжують їх дотепно розігрувати.

Сергій Іванов. Фото: скріншот з відео.

Український блогер Сергій Іванов потішив соцмережі дзвінком до так званої "прокуратури" самопроголошеної "ЛНР", заявивши, що хоче добровільно здатися проросійським терористам. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Як я намагався здатися так званій "прокуратурі" так званої "ЛНР", яка ніби розшукує мене за тероризм. Епік", - зазначив Іванов у підписі до відео. "Доброго дня, мене звати Сергій. Я терорист. Терорист за версією терористів. Я вирішив здатися", - говорить Іванов на записі.

Увагу, на відео присутня нецензурна лексика!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...