Антиукраїнське кубло ліквідоване: З будівлі Львівської облради виселили російський культурний центр

Громадські активісти пропонують створити у цьому приміщенні культурний центр для ветеранів АТО, центр реабілітаційної та юридичної допомоги, або ж музей.

Російського культурного центру у Львові більше не буде. Фото: traditio.wiki.

У четвер, 4 квітня, зі Львівської обласної ради виселили Російський культурний центр. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, передають Патріоти України.

"У ці хвилини завершується виселення Російського культурного товариства із приміщення на вул. Короленка, 1а. Виселення проводить виконавча служба управління юстиції. Ми це зробили: антиукраїнське кубло у Львові нарешті закрили!" - написав він.

Рішення щодо виселення Російського культурного центру з приміщення на вул. Короленка, 1а ухвалив 9 березня Львівський апеляційний господарський суд. Тепер обласна рада планує провести конкурс на нового орендаря цієї будівлі. Вона буде передана одній із громадських організацій, діяльність яких пов’язаних із АТО. Громадські активісти пропонують створити там культурний центр для ветеранів АТО, центр реабілітаційної та юридичної допомоги, або ж музей, передає "Форпост".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...