Апогей наближається: Кремль кинув на Авдіївку власний спецназ та танки

Кінцевою метою ворога є захоплення Авдіївського коксохімічного заводу.

Авдіївський коксохімічний завод. Фото: УНІАН.

В районі Авдіївки почалися запеклі бої. Окупанти кинувся в атаку підрозділи спецназу ГРУ. Вогневу підтримку їм надають танки. Про це CRiME повідомили українські бійці, які обороняють промзону Авдіївки, передають Патріоти України.

За їхніми словами, на штурм наших позицій пішли підрозділи кадрової армії РФ. «До початку штурму, нам вдалося перехопити радіопереговори, які свідчать, що в наш район з Росії прибули кадрові російські спецназівці, яким поставлено завдання витіснити нас з промзони і прилеглих територій, з подальшим захопленням всієї Авдіївки», - повідомив співрозмовник.

Він також зазначив, що з радіоперехоплення також стало відомо, що кінцевою метою ворога є захоплення Авдіївського коксохімічного заводу. «Ми тримаємося, але ці ... накопичують додаткові сили у другому ешелоні, так, що це тільки початок», - підкреслив військовий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...