Аваков емоційно відреагував на "зраду" з придбанням Mitsubishi Outlander PHEV

Нацполіція отримує можливість закупити додатково близько 90 автомобілів. Закупівля буде проводитися через систему електронних торгів ProZorro.

Поліція отримає ще 90 автівок. Фото: соцмережі.

"Термінова і важлива новина: Національна поліція України отримала документальне підтвердження про надання корпорацією Mitsubishi Motors знижки на автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV", - написав глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Додаткова угода до Договору передбачає зниження ціни для Української поліції на 13%, що в абсолютних цифрах дає економію 124 мільйони гривень. Підсумкова вартість одного автомобіля становить за фактом 47 500 дол США.


Таким чином, за попередніми розрахунками, Нацполіція отримує можливість закупити додатково близько 90 автомобілів. Закупівля буде проводитися через систему електронних торгів ProZorro.

Згідно з додатковою угодою, відповідна частина суми, перерахованої відповідно до Договору ТОВ "НІКО ДІАМАНТ", буде повернуто на рахунок НПУ України протягом 15 робочих днів. Сподіваюся, ми закрили цю тему і панове замовники "жахливих викриттів", нарешті, "порадують" громадськість чимось свіженьким.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...