Аварія на Київщині: У Білій Церкві на ТЕЦ витекла тонна сірчаної кислоти

Міський голова запевнив, що загрози життю і здоров'ю людей немає.

Ілюстрація:http://ua.korrespondent.netБлизько тонни сірчаної кислоти витекло у Білій Церкві на Київщині через аварію на підприємстві теплоелектроцентралі, однак станом на даний момент вдалося подолати наслідки аварії. Про це повідомив у Facebook тамтешній міський голова Геннадій Дикий, передають Патріоти України.

За його даними, аварія трапилась о 13:45 28 липня на одному з резервуарів підприємства.

"Відбулася розгеметизація в об'єм бетонного обвалування. В результаті витекла приблизно 1 тонна сірчаної кислоти. Силами аварійної ланки підприємства ТЕЦ було усунено підтікання та проведено роботи щодо знешкодження даної речовини. Потерпілих немає.

Загрози життю та здоров'ю людей немає. Додатково дав доручення моніторити стан повітря в районі ТЕЦ. Друзі, не вірте чуткам. Все під контролем", – зазначив Дикий у Facebook.

Як повідомив Дикий, станом на 18:00 п’ятниці жодних перевищень по сірковмісних і хлоровмісних речовинах в районі аварії не було.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...