"Аж п'яти блищать": Як терористи у Мар'їнці тікали від наших воїнів

Волонтери розповіли, як наші бійці вичислили та оточили ворога у Мар'їнці, коли бойовики підступно стріляли з тилу

Українські військові з легкістю вичислили бойовиків у Мар'їнці. Фото: "Фейсбук"

Волонтери у соцмережі в групі "Повернись живим" розповіли, що наші бійці "засікли, звідки стріляють місцеві сєпари". У Мар'їнці терористи підступно намагаються обстрілювати хлопців з тилу. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"На фото Вова – командир однієї з рот 8 батальйону 10 ОГШБ. Це якраз він влаштував гонитву за нахабними сєпарами. Тоді, трохи більше тижня тому, під час бою, близько 1:00 ночі з центру Мар’їнки прицільно почали обстрілювати пост наших військових. Стрільців помітив патруль, і він так само отримав кілька куль у свій бік. Ротний по спалахах вичислив, звідки ведеться вогонь, та вступив у бій.
Пізніше прийняв рішення оточити ворога. Йому вдалося перекрити кілька вулиць і перехрестя. Майже вийшло закрити кільце, але сєпари виявився спритнішим. Вони ж, місцеві, знають кожну стежинку, кожну хату. Знають де пройти через очерет, в який двір можна забігти, де триметровий паркан, а де тинок у півметра… Нашим військовим не вдалося наздогнати їх, – перестрибнувши височенний паркан, двом чоловікам вдалося втекли на мотоциклі", - йдеться у повідомленні.

Волонтери закликають допомогти з купівлею автотранспорту для наших воїнів, щоб наступного разу вони вже точно спіймали ворожих підступних бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...