Бабуся була нетверезою: Жахлива історія маленької одеситки, яку вигнали з дому напередодні Нового року (відео)

Літня жінка і, мабуть, любителька випити, доводиться Насті опікуном, оскільки мама дівчинки померла.

Настю Рудь вигнала з дому власна бабуся. Фото: прес-служба нацполіції.

В Одесі розгорається скандал – соціальні працівники повернули маленьку дівчинку бабусі, яка напередодні Нового року вже виставляла дитину за двері, при цьому у дитини є батько. Подробиці повідомила співробітник одеської поліції Зоя Мельник, передають Патріоти України із посиланням на Політеку.

Щоб читач розібрався в ситуації, почнемо з передісторії. 31 грудня в місті екстрено розшукували 5-річну Анастасію Рудь. Місцеві правоохоронці, а також користувачі соціальних мереж повідомляли, що дівчинка загубилася в досить неблагополучному районі – поруч залізниця (район Більшовик), очерети і напередодні Нового року – на вулицях багато п’яних.

Дівчинку, на щастя, вдалося знайти в той же день. Однак, за її ж власними словами, з дому її вигнала бабуся. Літня жінка і, мабуть, любителька випити, доводиться Насті опікуном, оскільки мама дівчинки померла.

«Дівчинку знайшли через кілька годин після заяви про зникнення, в присутності співробітників поліції вона розповіла, що бабуся вигнала її з дому. Бабуся – опікун дівчинки (мама Насті померла) була в стані сильного алкогольного сп’яніння, вела себе агресивно, тому Настю і її 15-ти річного брата забрали в дитячий центр соціально-психологічної реабілітації», – повідомила сьогодні Мельник.

При цьому, додає правоохоронець, у Насті є батько – з мамою дівчинки вони жили в цивільному шлюбі, жінка записала дитину тільки на себе. Чоловік зараз живе в Іванівці, як тільки він дізнався про зникнення дівчинки, приїхав в місто і активно шукав її. «Папа хоче забрати дівчинку до себе, але бабуся проти і формально він не має жодного права на дитину. На жаль, довести батьківство не така вже проста процедура, суд залишив без розгляду його заяви, так як доказів було недостатньо. Могла б допомогти експертиза ДНК, але її неможливо провести без дозволу», – розповідає правоохоронець.

Мельник, також додала, що Служба у справах дітей обіцяла чоловікові сприяти в позбавленні опікунських прав бабусі, проте вчора Настю віддали назад бабусі. Дівчинка вже жила зі своїм батьком, до того як бабусі вдалося оформити опікунські права, зараз вона проти того, щоб віддавати дівчинку татові, оскільки вважає його винним в смерті дочки – мама Насті померла від раку.

За словами тата Андрія і його дружини, дівчинка благала не віддавати її бабусі. Як приклад неадекватної поведінки жінки Зоя Мельник опублікувала відео минулого року – фрагмент спілкування бабусі з співробітниками поліції, які приїхали на виклик, оскільки з п’яною жінкою були неповнолітні діти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...