Безславний кінець "Ганса": Українські спецслужби схопили запроданця з терористичного "Востока"

Мрії про швидке збагачення зазнали краху - "братани кинули". Коли зрозумів, що обіцянки окупантів залишаться лише обіцянками, втік на підконрольний Україні Донбас.

Бойовики батальйону "Восток". Фото: news.bigmir.net.

Терорист протягом майже року працював на бойовиків, супроводжуючи вантажі в Донецьку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Ще один член збройного бандформування «Восток» на прізвисько Ганс ховався в Красногорівці. 35-річний місцевий житель майже рік працював на терористів. Співробітники Мар'їнського відділення поліції спільно з СБУ встановили, що з червня 2014 року по травень 2015 він супроводжував бойові вантажі в Донецьку.

Бойовик, сподіваючись на легке збагачення, перевіз до Донецька дружину і дітей, жив в пансіонаті, ремонтував транспорт терористів. Згодом ватажки угрупування видали йому форму та автоматичну зброю для охорони військових перевезень. За рік служби учасник НЗФ отримав всього тисячу гривень, 100 доларів США і 7000 російських рублів. Це не влаштовувало бойовика. Він забрав сім'ю і втік до рідної Красногорівки.

Зловмиснику загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. З початку року затримано 125 бойовиків, 51 учаснику НЗФ заочно повідомлено про підозру, вони оголошені в розшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...