Бійці АТО відкинули ворога: Опубліковане відео запеклої сутички під Мар'їнкою

Протягом минулої доби околиці Мар'їнки знову стали гарячою точкою в зоні АТО, де терористи відкривали вогонь по українських позиціях майже півсотні разів..

Скрін відео

Увечері понеділка, 18 квітня, українським бійцям довелося давати відсіч озброєним сепаратистам "ДНР", які атакували позиції під Мар'їнкою. Бій прийняв 1-й батальйон 14-ї окремої механізованої бригади, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо TV.

Повідомляється, що українські військові застосували великокаліберні кулемети ДШК калібром 12х7 мм, кулемети ПКС калібром 7х62 мм, а також гранатомети РПГ-18 "Муха".

Варто зазначити, що протягом минулої доби околиці Мар'їнки знову стали гарячою точкою в зоні АТО. Бойовики в цілому не менше 46 разів відкривали вогонь в напрямку бійців ЗСУ. Сепаратистські бандформування неодноразово застосовували важкі гаубиці і 120-мм міномети.

Крім того, було зафіксовано щільний снайперський вогонь по позиціях українських бійців поруч з Широкиним. Також група снайперів обстрілювала і район Мар'їнки.

Разом з тим варто звернути увагу, що, незважаючи на запеклість атак і випадів, командування ЗСУ констатує зниження загального числа обстрілів в порівнянні з минулими днями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...