Бійці Нацгвардії на Луганщині затримали пособницю терористів "ЛНР"

Як виявилося, затримана причетна до організації незаконного збройного формування "республіки" під назвою "Мир Луганщини".

Ілюстрація:kh.vgorode.ua

У Луганській області бійці Нацгвардії України затримали пособницю бойовиків терористичного угруповання "ЛНР". Про це повідомила прес-служба Нацгвардії України, передають Патріоти України.

"Під час перевірки громадян на автомобілі Mercedes Vito військовослужбовці виявили мешканку міста Вахрушеве Луганської області, яка, за базою "Блокпост", причетна до суспільної організації незаконного збройного формування "ЛНР" "Мир Луганщини", – розповіли в Нацгвардії.

Жінку затримали приблизно о 6 ранку 21 жовтня, її передали правоохоронцям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...