Біля Луганського відбувся бій: воїни АТО відбили атаку ворога (відео)

Всього з початку доби проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти українських військових.

На околицях селища Луганського. Ілюстрація: ЖЖ.

Впродовж сьогоднішнього дня бойовики російсько-терористичних бандформувань практично не припиняли обстрілювати позиції сил АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у "Фейсбук".

На Луганщині та біля Маріуполя не зафіксовано використання загарбниками зброї. Проте обстріли майже не вщухали біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі. З території Донецького летовища бандити декілька разів зі стрілецької зброї та гранатометів відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів в районі Опитного та Пісків. З північних околиць Донецька стріляли по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Авдіївки.

Напруженою ситуація залишається й біля Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського та Зайцевого. Декілька обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Луганського. Там же відбулось нетривале бойове зіткнення з нечисельною групою бойовиків. Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити.

Також під вогнем бойовиків сьогодні опинились наші захисники біля Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, та в районі Новоселівки. Всього з початку доби проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти сил АТО. Важкого озброєння не використовували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...