Бізнес "брудних щурів": Як Королевська з чоловіком заробляє на транзиті Київ-ОРДЛО-Росія - журналіст (відео)

Підприємство Королевської успішно вивозило на окуповану територію брухт кольорових металів, не сплачуючи нічого в український бюджет і потім незаконно переправляло все в РФ або експортувало в ЄС. Про схему відомо давно, але СБУ чи ГПУ не реагують.

Наталія Королевська. Фото:http://telegraf.com.ua/

Підприємство "Укрспецмет" Наталії Королевської і її чоловіка Юрія Солода два роки вивозило в ОРДЛО з Києва брухт кольорових металів на підприємство під окупованим містом Красний Луч. Вони переправляли це і незаконно вивозили це до Росії. Про це в ефірі програми "Перші про головне. Коментарі" на телеканалі ZIK розповів журналіст, блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

При цьому, як поінформував журналіст, використовувались печатки "ЛНР". "А це із українським законодавством ніяк не узгоджується, як і фірми, що зареєстровані в Луганську", – зауважив Казанський.

Блогер має у розпорядженні документи компаній, які супроводжували перетинання кордону. "Вони не сплачували нічого, вивозячи в ОРДЛО, а потім незаконно перетинали окупований кордон із Росією і експортували метали до ЄС", – пояснив Денис Казанський.

Про цю схему відомо уже давно, про неї два роки говорять нардепи Соловей та Дубіль. "Вони намагалися з’ясувати в ГПУ і СБУ, як таке можливо, що Королевська і Солод дурять Україну", – зазначив блогер.

Сам Казанський обіцяє подати заяву в НАБУ. "Щоб просто дослідити, на якому етапі будуть зливати справу. Чи посадять Королевську, чи мені скажуть, що вона не винувата?", – запитав блогер.

Казанський припустив, що Королевська заявлятиме, що не має стосунку до "Укрспецмету". "Але там офіційно в документах фігурує Ольга Елькіна, офіційна помічниця Королевської на платній основі, вона була у списку партії "Україна вперед".

Королевська від неї відхрещується. І цікаво буде, коли Елькіну затримають. Що вона скаже? Чи притягнуть до відповідальності Королевську, чи скаже Елькіна про неї, чи буде брати відповідальність на себе?", – підсумовує Денис Казанський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...