Бізнесмени зі США розповіли, кого вважають найкорумпованішими в Україні

​Підприємці поскаржилися, що українські чиновники вимагають у них хабарі.

Ілюстрація:112 Україна

Хабарництво в Україні залишилося на тому ж рівні, що і в минулому році. Про це свідчить опитування іноземних бізнесменів і інвесторів, проведене Американською торговою палатою, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

Майже всі респонденти вважають, що корупція - досі поширене явище по всій країні, а 81% опитаних заявили, що хабар у них вимагали безпосередньо. Найбільш корумпованими в Україні іноземні бізнесмени вважають суди, податкову і прокуратуру.

"Тут можна подумати: наскільки ефективною була реформа прокуратури та наскільки була ефективною чистка, анонсована генеральним прокурором, якщо 49% респондентів вважають, що прокуратура залишається найбільш корумпованим органом", - сказав голова робочої групи АТП з протидії корупції Ігор Світлик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...