"Было понятно, что собираются наступать и идти очень далеко - до Урала" - Прілєпін розповів про страх бойовиків ОРДЛО перед ЗСУ (відео)

За словами терориста, такий план українською армією не був реалізований нібито через те, що Путін пригрозив Україні втратою державності в разі загострення ситуації під час чемпіонату світу з футболу.

Захар Пілєпін. Фото:РИА Новости

Втікши з "ДНР", російський письменник-терорист Захар Прілєпін заявив, що бойовики побоювалися масштабного наступу Збройних сил України, який міг би відтіснити їх аж до Уралу. Він зазначив, що розвідка "армії ополченців" нібито володіла інформацією, яка підтверджує такі плани українських військових. Такими "одкровеннями" Прілєпін поділився в ефірі радіостанції "Говорить Москва", передають Патріоти України.

"Я вам як ще позавчора військовослужбовець армії" ДНР "готовий сказати, що у нас були всі дані розвідки, що вони абсолютно до цього готові. Найголовніше - там по "горючці" було зрозуміло, що її стільки, щоб тільки ось наступати і йти дуже далеко - до Уралу. Звичайно, підвезли артилерію, танки, ротацію зробили", - розповів терорист-втікач.

Однак, за його словами, такий план ЗСУ не був реалізований нібито через те, що президент Росії Володимир Путін пригрозив Україні втратою державності в разі загострення ситуації під час чемпіонату світу з футболу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...