"Боги війни": в мережі набуває популярності ролик Міноборони про героїв-артилеристів ЗСУ (відео)

В жорстоких битвах 2014-2015 років артилеристам належала непересічна роль у тому, що агресор не пройшов далі. За визнанням експертів, в дуелі з "ватними" зазнайками наші за майстерністю перестріляли ворога.

Українська артилерія. Фото: gordonua.com.

У мережі з'явився вражаючий ролик про ракетних військах і артилерії Сухопутних військ України. Відео розміщено на сторінці Генштабу ЗСУ на YouTube, передають Патріоти України.

У ролику використані кадри за участю сил АТО у війні проти проросійських бойовиків на Донбасі. У коментарях люди висловлюють своє захоплення роликом і міццю артилерії. В анотації до відео зазначається, що ракетні війська і артилерія є основною вогневою силою в операціях, що проводяться Сухопутними військами із застосуванням звичайної зброї, і виконують до 65-70% загального обсягу завдання по вогневому ураженню противника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...