Боялись хімічної зброї: Військові Південної Кореї відкрили вогонь по загадковому об'єкту, який прилетів з КНДР

Гостра реакція воєнних пов'язана з тією інформацією, яку передав спецслужбам перебіжчик із КНДР.
Військові Південної Кореї. Фото: Дзеркало тижня.
Уночі 23 травня Збройні сили Південної Кореї відкрили вогонь по загадковому об'єкту, що порушив кордон країни з КНДР. Про це повідомляє Daily Mail, посилаючись на заяву Міністерства оборони Південної Кореї. Військові повідомили, що по "об'єкту" було випущено близько 90 куль. Інші подробиці вони не повідомляють, передають Патріоти України.

Так, за даними південнокорейської місцевої преси, "об'єктом" був дрон. Як пояснює місцеве ЗМІ, така гостра реакція воєнних пов'язана з тією інформацією, яку передав спецслужбам перебіжчик із КНДР. Він повідомив, що країна має від 300 до 400 дронів із хімічною зброєю здатних досягти Сеула за годину.

Прокоментувавши подію, у мінобороні Південної Кореї заявили, що ще більше зміцнили своє повітряне спостереження і збираються транслювати на каналах звернення до Північної Кореї у відповідь на об'єкт. Нагадаємо, що минулого року Північна Корея почала випробовувати пуски балістичних ракет середнього радіусу дії. І сам КНДР успішно випробувала двигун балістичної ракети і пригрозила ядерним ударом. Пхеньян неодноразово погрожував вдатися до "превентивного ядерного удару" проти США та Південної Кореї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...