Бойовики "ЛНР" захотіли, щоб Ахметов платив їм податки

Так звана рада "ЛНР" розглянула зміни до закону "Про податкову систему", згідно з якими всі підприємства, що працюють в ОРЛО, але не" зареєстровані в ЛНР", будуть "націоналізовані".

Ватажок терористів "ЛНР" Ігор Плотницький. Фото:Кореспондент.net

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" зібралися "націоналізувати" підприємства українського бізнесмена Ріната Ахметова. Про це повідомляє сепаратистський ресурс ЛИЦ, інформують Патріоти України.

Так звана рада "ЛНР" в п'ятницю "розглянула у першому читанні зміни до закону "Про податкову систему", згідно з якими всі підприємства, що працюють в ОРЛО, але не" зареєстровані в ЛНР", будуть "націоналізовані".

"Норми цього проекту Закону поширюються лише на тих юридичних осіб - нерезидентів, фізичних осіб - підприємців - нерезидентів, які здійснюють свою господарську та підприємницьку діяльність на території республіки. А саме він стосується Публічного акціонерного товариства "Алчевський металургійний комбінат", включаючи ПАТ "Алчевськкокс" , ТОВ ДТЕК "Свердловантрацит", ТОВ ДТЕК "Ровенькиантрацит", ПАТ "Краснодонвугілля", ПрАТ "Аквасервіс", ПрАТ "Екоенергія", Вітряний парк Краснодонський, Вітряний парк Лутугинський", - прокоментував ініціативу "депутатів" ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий.

Також Плотницкий заявив, що в "ЛНР" більше не будуть миритися з підприємствами, які не визнають "республіку". Згідно з повідомленням, "нерезиденти зобов'язані до 31.03.2017 укласти договір з податковими агентами Луганської Народної Республіки, який передбачає сплату в бюджет республіки податків, зборів та інших обов'язкових платежів", в іншому випадку підприємства потраплять під "націоналізацію" "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...