Бойовики на військовому "Уралі" у Первомайську розчавили автомобіль

В результаті ДТП водій "Москвича" від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.

Ілюстрація:blog.demersus.ruВійськовий "Урал" терористів розчавив автомобіль в Первомайську. Водій "Москвича" помер на місці. Про це повідомило інформоване джерело в групі "Свердловськ - ти повинен це знати", передають Патріоти України з посиланням на Donbass.ua.

"26 листопада на перехресті вул. Лугової та вул. Бахмутського міста Первомайська, військовий "УРАЛ" під керуванням військовослужбовця в/ч Л-69647 скоїв зіткнення з атомобілем "Москвич-412", який рухався в зустрічному напрямку. За кермом був чоловік 1980 р.н. В результаті ДТП водій "Москвича" від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці", - сказано в повідомленні.

Цю ж інформацію підтверджують у первомайських пабліках. За повідомленням місцевих жителів, сепаратисти навіть не запропонували свою допомогу родині загиблого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...