"Буду часто їздити в Крим": Син відомого російського музиканта потрапив до бази "Миротворця"

На думку Ігоря Талькова-молодшого, Путін "непогано представляє Росію в зовнішній політиці".
Ігор Тальков-молодший. Фото: БелаПАН.

Син відомого російського музиканта Ігоря Талькова Ігор Тальков-молодший заявив, що не боїться часто їздити в аннексований Крим і виступати там. Про це повідомляє російське видання openrussia.org, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що не боїться заборони на в'їзд в Україну після своїх виступів в Криму. "Чогось бояться-якого сенсу немає. Я для себе відкрив Крим. Це найпрекрасніше місце. Коли даєш там концерт, на ньому присутні багато людей як із Росії, так і з України. Фактично на обидва фронти транслюєш інформацію, яку я намагаюся максимально розжувати. Після концерту я також спілкуюся з людьми, які приїжджають з різних місць. Крим — це дуже корисне місце для музикантів. Ти можеш протестувати там інформацію, яку несеш. Тому я буду часто їздити в Крим", - заявив Тальков-молодший.

На питання журналіста про концерти в "ДНР" і "ЛНР", син відомого музиканта зізнався, що отримував запрошення звідти від своїх знайомих, але так і не підтвердив, що їздив до терористів. Також музикант розповів, як він відноситься до Володимира Путіна. За словами Ігоря, Путін непогано представляє Росію в зовнішній політиці. "Що стосується внутрішніх справ, то можна було б налагодити інакше. Незрозуміло, за кого він грає. То він не може відкрито, то він підтримує олігархію, а народ залишиться бідним", - вважає Ігор Тальков-молодший. До речі, співак знаходиться в базі "Миротворця" за незаконний перетин українського кордону при відвідуванні півострова в березні 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...