Будуть ще? У справі "рюкзаків Авакова" затриманий третій фігурант

Друга Олександра Авакова Володимира Литвина затримали в Харкові.

Володимир Литвин. Фото: соцмережі.

Харків'янина Володимира Литвина повідомили про підозру у справі про закупівлю рюкзаків для Національної гвардії за завищеною вартістю, повідомляє "Українська правда", посилаючись на джерело в НАБУ. Новину передають Патріоти України.

На сторінці Литвина у Facebook зазначено, що він є керівником компанії Sl-ira. 31 жовтня НАБУ повідомило сина міністра внутрішніх справ України Олександра Авакова та екс-заступника глави МВС Сергія Чеботаря про підозру у розкраданні державних коштів під час закупівлі рюкзаків для Національної гвардії України.

Антикорупційне бюро провело обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального провадження. INSIDER писав, що друга Олександра Авакова Володимира Литвина затримали в Харкові.

"Українські новини" з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомили, що Олександра Авакова і Чеботаря доставили в ізолятор тимчасового тримання. У МВС заявили, що дії НАБУ є частиною інформаційної кампанії, спрямованої проти керівництва міністерства.

Аваков зазначив, що ні його син, ні фірми, засновником яких він є, "не мають і не мали ні копійки грошей із бюджету України". "Народний фронт" назвав дії НАБУ "політичним шоу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...