Будинок-замок та елітні авто: Активісти розповіли про розкішне життя судді з Чернівців

Згідно з декларацією судді, розкішний будинок є "об’єктом незавершеного будівництва" та належить його батькові.

"Недобудова" родини судді Ігоря Лисака. Фото: соцмережі.

Актвивісти підготували розслідування стосовно статків судді Апеляційного суду Чернівецької області Лисака Ігора Никодимовича. Так, проаналізувавши декларації судді Лисака за 2014, 2015 та 2016 роки, ідентифіковани: суддівська заробітна плата, регулярна матеріальна допомога та скромні доходи дружини, яка працює у Чернівецькій обласній фітосанітарній лабораторії, передають Патріоти України із посиланням на “Народна Правда”.

Щодо майна, то в електронній декларації Ігоря Лисака є квартира в Чернівцях площею 42 м2, 4 земельні ділянки в Чернівцях та Чернівецькій області загальною площею 6 319 м2 та недобудова батька судді площею 220 м2, яка і привернула увагу активістів.

Об’єкт незавершеного будівництва, згідно з декларацією, належить батькові Ігоря Лисака, проте земельна ділянка під ним перебуває у власності самого судді та його матері. Але те, що будівництво будинку давно закінчено, підтверджується і знімками з Google Earth, де ми бачимо готовий будинок батька судді на фото, датованих ще 2009 роком.

Крім того, пан Лисак також володіє подарованим йому будинком на вул. Северина Наливайка в Чернівцях, утім, цей будинок значно менший за «недобудову» на вул. Й. Главки. Крім нерухомого майна, у власності батька судді також є автомобіль Lexus LX470 2006 року випуску. “Це авто ми також зустрічаємо і в декларації його сина-судді, як таке, що перебуває в його праві користування”, – йдеться у статі.

Цікавим є також те, що згідно з декларацією суддя Лисак позичив третій особі чималу суму коштів, а саме – 750 000 грн., що рівноцінно практично трьом річним заробітним платам Ігоря Лисака.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...