"Бунт на кораблі": Мерія провідного міста Сибіру не дозволила пікет на підтримку "дорогого Володимира Володимировича"

Відмову в узгодженні акції пояснили зайнятістю усіх міських майданчиків, де пройдуть інші заходи.

Мерія міста Томськ, що в російському Сибіру, не дозволила ініціативній групі провести «антикорупційний пікет на підтримку Володимира Путіна». Відмову в узгодженні акції пояснили зайнятістю усіх міських майданчиків, де пройдуть інші заходи. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Радіо Свобода.

За даними активістів, міська адміністрація Томська з різних причин не дає дозволу на громадські заходи їхній групі протягом півроку. На мітингу, як стверджують протестувальники, очікувались виступи пенсіонерів щодо соціальних проблем і корупції місцевої влади.

Рішення мерії ініціативна група має намір оскаржити. У червні учасників цієї ініціативної групи затримала поліція після запису відеозвернення до Володимира Путіна – за нібито несанкціонований пікет їх оштрафували. У своєму зверненні пенсіонери просили президента допомогти їм в боротьбі з корупцією в правоохоронних органах.

У жовтні протестувальники на чолі з активісткою Галиною Шергіною зупинили кортеж голови Слідчого комітету Росії Олександра Бастрикіна в Москві, щоб потрапити до нього на прийом і поскаржитися на бездіяльність місцевих чиновників. Опозиційні партії і рухи в Томську протягом декількох місяців не можуть узгодити з чиновниками проведення протестних акцій в місті. У мерії заявляють, що всі майданчики в місті зайняті іншими заходами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...