Був бойовик, але більше немає: Сепаратиста з Харкова знайшли на Луганщині українські кулі (фото)

Терорист «ЛНР» Армен Єфремян помер від ран, отриманих в районі окупованого селища міського типу Сентянівка.

Сепаратист Армен Єфремян. Фото: соцмережі.

Харківський сепаратист Армен Єфремян, який долучився до терористів Донбасу, помер в лікарні від отриманих 7 травня ран. За життя його двох його подільників борються лікарі. Про це з посиланням на власні джерела на окупованій території Луганщини повідомив Тribun.com.ua. Новину передають Патріоти України.

За словами співрозмовників видання, бойовик «ЛНР» Армен Єфремян помер від ран, отриманих в районі окупованого селища міського типу Сентянівка (колишній Фрунзе - ред.) Слов'яносербського району Луганщини. За інформацією «Миротворця», колишній харківський боксер Єфремян, служив строкову службу в спецпідрозділі «Тигр» внутрішніх військ МВС України. Напевно, тому, втікши на окупований Донбас, він пішов служити в терористичну розвідку.

На своїй сторінці в соцмережі «ВКонтакте», яку Єфремян вів під псевдонімом «Клим Ворошилов», терорист вказав що служить в «Головному розвідуправлінні Новоросії».



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...