Чаусу - Чаусове? У Києві затримали суддю на хабарі в $150 тис

Затриманому загрожує позбавлення волі терміном від 8 до 12 років. Журналістка Наталія Ващенко повідомила, що мова йде про скандального суддю Миколу Чауса, який раніше вів справу Геннадія Корбана.

Вилучений хабар. Фото: прес-служба НАБУ

Національне антикорупційне бюро України викрило суддю Дніпровського райсуду, який вимагав та отримав хабар у розмірі 150 тисяч доларів США. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, інформують Патріоти України.

"9 серпня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили суддю Дніпровського районного суду міста Києва, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 150 тисяч доларів США (понад 3,7 мільйона гривень)", - сказано в повідомленні.

Правопорушення кваліфіковано за ч. 4 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Судді загрожує позбавлення волі терміном від 8 до 12 років.

Журналіст Наталія Ващенко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що мова йде про скандального суддю Миколу Чауса.

"Легендарний суддя Чаус погорів на хабарі 150 тис у.о. Нагорода таки знайшла свого героя. Моя улюблена теорія бумеранга. Чаусу - Чаусове", - написала Ващенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...