Чекісти, що зараз при владі, так просто не підуть: Панфілов розповів, коли розвалиться Росія

"Якщо Росія буде розвалюватися, то це буде відбуватися не один рік. І я боюся, що це буде відбуватися не дуже спокійно" - впевнений професор.

Ілюстрація:www.rosinform.ru

Процес розвалу Росії як держави може тривати роками. Є побоювання, що процес цей буде відбуватися «не дуже спокійно". Таку думку в коментарі Обозревателю висловив професор Тбіліського Державного університету Ілії Олег Панфілов, передають Патріоти України.

Відповідаючи на напівжартівливе питання сайту про те, чи може Російська Федерація перестати існувати в 2017 році, він сказав: "Якщо Росія буде розвалюватися, то це буде відбуватися не один рік. І я боюся, що це буде відбуватися не дуже спокійно. Тому тут прогнози на наступний рік робити не слід".

"По-перше, тому що це буде якийсь процес, по-друге, я думаю, що ті чекісти, які зараз знаходяться при владі, просто так не підуть", - додав він.

"Ви робите ставку на еволюційні, а не на революційні зміни в Росії?" - попросило уточнити видання. "Ставити ставки в Росії - це все одно, що сліпим приходити в казино. Я вважаю, що є деякі моменти, якісь причини, за якими в майбутньому Росія повинна бути не такою, якою вона є зараз, але гадати на кавовій гущі я не хочу", - відповів Панфілов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...