Через діяльність окупантів населені пункти Донбасу почало затоплювати шахтними водами (відео)

На місці садів і городів у місцевих жителів утворилося болото.

Підтоплений підвал. Фото:скрін відео

Під Торецьком селище в "сірій зоні" Чигарі страждає від затоплення підвалів і городів підземними водами, що стікають в населений пункт з окупованої території. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Тепер на місці садів і городів у місцевих жителів утворилося болото. У селищі на сьогоднішній день проживає 173 мирних жителя. За інформацією волонтерів гуманітарної місії «Пролісок», з них 30 переселенців з окупованої території Донеччини.

Як відзначають самі жителі, основна проблема в селищі на сьогоднішній день - це підтоплення підвалів і городів через прорив магістрального водопроводу Горлівка-Торецьк.

Також, туди постійно стікає вода зі ствола шахти ім. Гагаріна, що знаходиться на окупованій території, де піднявся рівень шахтних вод, в зв'язку з чим підвали місцевих жителів виявилися затоплені водою. Тепер у разі обстрілу жителям Чигарів навіть ніде сховатися.

Оскільки городи перетворилися на болота, у місцевих більше немає можливості висаджувати сільськогосподарські культури.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...