Через гастролі в окупованій Ялті СБУ видворила з України відомого німецького співака

Учаснику німецького музичного проекту M.A.N.D. Y. заборонений в’їзд в Україну строком на три роки – на це сам музикант поскаржився своїм фанатам через соцмережу.

Патрік Бодмер. Фото:The Ransom NoteЩе одного закордонного культурного діяча не пропустили на територію України через його мандри окупованим Кримом. Про це повідомило видання КНК-медіа, передають Патріоти України.

Зокрема, учасник німецького музичного проекту M.A.N.D. Y. Патрік Бодмер так і не зміг потрапити на територію України – його було видворено з нашої держави та заборонено в’їзд строком на три роки – на це сам музикант поскаржився своїм фанатам через соціальну мережу. Зокрема, Бодмер мав виступити у клубі Forsage, для чого і прибув літаком у Бориспіль. Але в аеропорту його зустріли співробітники СБУ, які не стали впускати його в країну.

За словами самого Бодмера, він літав з Москви у Крим під час свого візиту до Росії. Співак зауважує, що щодо нього, ймовірно, було проведене ґрунтовне розслідування: наприклад, у його паспорті немає жодних відміток про відвідання Криму, але СБУ мали світлини з виступу Бодмера в окупованій Ялті.

Співак зауважив, що нікому із своїх колег не рекомендує повторювати його досвід, адже він на власній шкурі зрозумів, що українські прикордонні служби добре організовані та мають детальну базу даних. Бодмер виправдовується, що він не знав про незаконність виступів у Ялті та переконує, що дуже жалкує з приводу заборони на в’їзд.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...