Через негоду частину доріг в Україні повністю перекрили: список

Через різке погіршення погодних умов на частині доріг Одеської та Запорізької областей буде обмежено рух транспорту.

Складні погодні умови. Фото: www.newsmarket.com.uа.

Водіям радять на час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, передають Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

Обмеження діють на наступних ділянках автомобільних доріг:

– автодорога М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта – від м. Запоріжжя до кордону Херсонської області;

– автодорога М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ – від кордону Херсонської області до кордону Донецької області;

– автодорога Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ – від м. Енергодар до м. Бердянськ;

– автодорога Т 08-03 Запоріжжя-Маріуполь – від м. Запоріжжя до кордону Донецької області.

Крім того, рух обмежать на дорогах територіального, обласного та місцевого значення у наступних районах: Запорізькому, Оріхівському, Гуляйпільському, Пологівському, Куйбишевському, Розівському, Бердянському, Приморському, Чернігівському, Приазовському, Мелітопольському, Токмацькому, Михайлівському, Веселівському, Якимівському, В. Білозірському, К.-Дніпровському, Василівському; а також, на всіх напрямках мережі доріг загального користування Одеської області.

Аби не потрапити в аварію не забувайте дотримуватися правил: в умовах снігопаду необхідно користуватися ближнім світлом фар, дотримуватися швидкісного режиму та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Правоохоронці наголошують, що особливо обережним слід бути під час руху по мостах та естакадах, відмовившись від ризикованих маневрувань.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...