Через неприродну любов: Фанатично відданий Путіну політолог назвав президента РФ геєм

Пропагандист привселюдно показав погане знання англійської мови.

Володимира Путіна назвали геєм. Ілюстрація:perevodika.ru

Росіянин Сергій Марков, який постійно "відстоює" честь і репутацію президента РФ, несподівано для всіх осоромився. Як передає ONLINE.UA, пропагандист випадково назвав російського главу "геєм", передають Патріоти України.

Марков продемонстрував всім погане знання англійської, і на свій сторінці в Facebook написав про Путіна "cool bad gay", коментуючи новину про те, що Сергій Лавров і Володимир Путін не приїхали на саміт з ядерної безпеки.

Марков повідомив, що ЗМІ дуже люблять Путіна, однак часто пишуть про нього негативно, і додав англійську фразу. Судячи з усього, Марков дуже хотів вжити слово guy, але переплутав з іншим англійським словом, яким називають всіх людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

Пропагандист хотів написати про те, що Путін дуже крутий хлопець, однак насправді з Путіна вийшов тільки дуже крутий гей. Потім Марков назвав причини, за якими президент на приїхав до США, але після слів про гея вони вже виглядали не дуже переконливо.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...