Через обстріли та спеку спалахнули укріплення на передових позиціях ЗСУ у Авдіївці, є жертви (відео)

Гасити пожежу було дуже складно, адже бойовики не припиняли щільний обстріл ні на мить.
Наслідки обстрілів у Авдіївці. Фото: соцмережі.

Авдіївка – місто, де найбільше провокацій з боку бойовиків і постійні обстріли. Вночі через ворожий вогонь та спеку спалахнули укріплення на передових позиціях. Гасити пожежу українським бійцям довелося під стрілянину з боку противника, яка майже не припинялася, передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Не обійшлось без жертв. Внаслідок обстрілу загинув один військовий. "Загинув хлопець, Валерій Федан. Йому недавно виповнилося 20 років. 21 травня в нього був день народження, а перед днем народження він як раз отримав УБД", – розповів офіцер ЗСУ "Лівша".

11 серпня в Авдіївку приїхали вищі чини моніторингової місії. Через обстріл заступник голови місії ОБСЄ терміново покинув місто. "Стріляли по нас з гранатометів, тралерами намагались підпалити наші позиції", – зазначив військовослужбовець ЗСУ "Калина".

Через засушливу погоду позиції українських військових зайнялися. Щоб швидко загасити пожежу, залучили якомога більше солдатів. Офіцери теж не пасли задніх. Тепер солдатам треба швидко укріпитися. З мішків з землею вони відбудовують зруйновані мури.

Гасити пожежу було дуже складно, адже бойовики не припиняли щільний обстріл ні на мить. До позицій сепаратистів лічені метри, розслаблятися не можна зовсім.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...