Через отруєння екс-агента ГРУ російських олігархів у Британії охопила паніка - ЗМІ

Фахівці-консультанти великого російськогов Лондоні завалені запитами від клієнтів, стурбованих своєю безпекою. Один з російських багатіїв навіть зробив запит на встановлення у квартирі системи фільтрації повітря, на зразок тієї, що є в "ядерних бункерах".

На місці отруєння екс-агента ГРУ Скрипаля у Солсбері. Ілюстрація:Радіо СвободаРосійські олігархи, які проживають в Британії, в терміновому порядку посилюють безпеку своїх будинків, наймають додаткових охоронців і медиків. Про це пише британське видання The Evening Standard, інформують Патріоти України.

Після отруєнням нервово-паралітичною речовиною екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та смерті російського бізнесмена Миколи Глушкова, фахівці-консультанти олігархів в Лондоні завалені запитами від клієнтів, стурбованих своєю безпекою.

Їх запити включають особистих охоронців, цілодобовий доступ до медиків, моніторинг постачання продуктів харчування і перевірку персоналу.

"Я вже отримала півтора десятка дзвінків від наших російських клієнтів з проханням надати інформацію про охоронців, додаткову охорону для будинків і підключення до сервісів їжі на винос", - розповіла Беккі Фатемі, керуючий директор агентства з нерухомості Rokstone, яка також надає інші консультаційні послуги своїм багатим покупцям.

Один з клієнтів навіть зробив запит на встановлення системи фільтрації повітря, на зразок тієї, що є в "ядерних бункерах", в своїй квартирі в житловому комплексі One Hyde Park на заході Лондона.

Як відомо, 66-річного російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля разом з його дочкою отруїли в центрі британського міста Солсбері 4 березня. За даними слідства, проти них застосували нервово-паралітичну речовину. Скрипаль і його дочка впали в кому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...