"Чорна смерть" по-індонезійськи: Морська піхота потужного "азійського тигра" освоює українську бронетехніку

У міноборони Індонезії підтвердили, що українські БТРи відповідають вимогам замовника за всіма 47 оцінковими параметрами.

Український БТР-4М в Індонезії. Фото:https://ru.slovoidilo.ua/

В Індонезії багатоцільовий морський батальйон морських піхотинців почав експлуатацію п'яти українських БТР-4М, які були поставлені нашими зброярами в січні 2017 року. Про це заявив директор "Спецтехноекспорту" Павло Барбул, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

"Завершилася процедура передачі нових українських бронетранспортерів у визначені міністерством оборони Індонезії військові частини. Так з початку травня 2017 р індонезійські морпіхи несуть службу, в тому числі - на БТР-4М. Перед цим наша техніка пройшла серію випробувань в Індонезії, показавши відмінні амфібійні можливості, точність стрільби з різних видів озброєнь, високі прохідні можливості в гірській місцевості", - зазначив Барбул.

Раніше повідомлялося, що поставка п'яти бронетранспортерів БТР-4-М, виготовлених на ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування" ім. Морозова, що входить до складу ДК "Укроборонпром", відбулася в рамках підписаного в 2014 р контракту між "Спецтехноекспортом" і міністерством оборони Індонезії.

Перед прийняттям в експлуатацію міноборони Індонезії провело випробування українських бронетранспортерів на своїй території. Спецкомісія міноборони Індонезії підтвердила, що українські бронетранспортери відповідають вимогам замовника за всіма 47 оцінковими параметрами.

Раніше ряд ЗМІ поширювали фейкову інформацію про нібито відмову Індонезії від закупівлі української бронетехніки. У "Спецтехноекспорті" порахували поширення таких чуток елементом інформаційної війни проти української оборонної промисловості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...