"Что с ней? - Она умерла": Відомий карикатурист потролив економічну політику Путіна (фото)

​Художник зобразив президента РФ біля лікарняного ліжка.

Путін. Ілюстрація:TRT

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв спроби Володимира Путіна відновити економіку РФ. Відповідну картинку він опублікував на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

На карикатурі президент РФ стоїть біля лікарняного ліжка, на якому лежить вмираючий пацієнт. Путін фарбує йому губи червоною помадою, намагаючись надати економіці здоровий вигляд.

Користувачі мережі оцінили карикатуру Йолкіна. "Некрономіка врятує нас від труднощів і негараздів", - пишуть в коментарях.

"Так він її напрощання ще разок!" - сміються в мережі. "Він зараз цілувати її буде і останній подих висмокче", - відзначили користувачі.

"Вставай, не прикидайся. Мені ще правнуків потрібно забезпечити", - коментують зображення користувачі. "І води вмираючої подати нікому", - пишуть в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...