Чи буде версія остаточною?: У Росії назвали причину краху військового літака Ту-154 під Сочі

В Адлері літак дозаправили, в результаті чого вага склала близько 110 тонн замість нормативних 98.

На місці аварії Ту-154. Фото: Подробности.

Російський військовий літак Ту-154, який летів до Сирії, розбився через перевантаження. Такого висновку дійшли фахівці, які беруть участь у розслідуванні катастрофи, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Газета.ру".

Спочатку, коли літак злітав із підмосковного аеродрому Чкаловський, його вага становила 99,6 тонн, включаючи 24 тонни палива. В Адлері літак дозаправили, в результаті чого вага склала близько 110 тонн замість нормативних 98.

За інформацією видання, екіпаж не знав про перевантаження. "Якби командир екіпажу знав про перевищення нормативного злітної ваги більш ніж на 10 тонн, він або відмовився б від польоту, або злітав би з урахуванням, що літак перевантажений", - зазначає ЗМІ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...