"Чисто по-пацански": Мережу підірвала епітафія на могилі кримінального тренера Путіна (фотофакт)

Якщо згадати, як багато пересічних росіян захоплюються блатним шансоном, можна зробити припущення, що їм подібна творчість також до вподоби.

Епітафія на могилі тренера Путіна. Фото: "Фейсбук".

Епітафія на могилі кримінального авторитета Леоніда Усвяцова, який був тренером і другом президента РФ Володимира Путіна, викликала резонанс в соціальних мережах. Фотографію з могили Усвяцова розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook відомий російський блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"...Кинул последние в жизни две палки
И меня увезли на катафалке...", — процитував блогер напис на надгробку.

"Эпитафия (собственного сочинения) на могиле дважды судимого криминального авторитета Леонида Усвяцова, убитого в 1994 году. Тренера, наставника и друга Владимира Путина и Аркадия Ротенберга. Не дожил тренер до лучших времен. Сейчас был бы в списке Forbes, конечно", — написав Адагамов.

"Яблоко от яблони... Достойный ученичек подрос и имеет уже всю страну!", "Я считаю, Путину тоже такой стих подойдет", "Текст сильный. Многое объясняет. В том числе фирменные шуточки ВВП", "Очень интересна фраза про раба. Фрейд бы покопался", "Такая же мразь была..." — коментують знімок користувачі Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...