"Cтрашно было выходить. У соседа с крыши человеческие останки снимали", - мешканка Єленовки про обстріл селища терористами (відео)

Жителі Єленовки зізналися, що величезне скупчення машин біля КПП тут не характерно.

Скрін відеоЗазвичай до закриття блокпостів машин немає, а тут, як на зло, їх накопичилося кілька. Досі немає точних даних, як саме це сталося. Хоча терористи вже переклали відповідальність за те, що трапилося на ВСУ, заявивши, що був проведений обстріл 82-мм мінами. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Одна з очевидців події говорить, що людські останки знімали з даху її сусіда. Пекло, як висловилася пенсіонерка, почалося близько пів на третю ночі. Блокпост від житлових будинків знаходиться на відстані 500 метрів.

"Потрапили не тільки по машинах, зачепило людей, сусідні будинки. Мій будинок посікло. Я прокинулася від вибуху. Побачила сильну пожежу, спочатку здалося, що сама горю", - розповідає місцева жителька, пенсіонерка на ім'я Раїса.

Бабуся зізналася, що їй настільки було страшно, що вона годин до трьох сиділа в будинку і не знала, що робити. Потім вийшла і побачила моторошну картину того, що сталося.

У багатьох будинках від вибуху повилітали шибки, люди досі не заходять в будинки, спостерігають за роботою місії ОБСЄ, що знаходиться в епіцентрі обстрілу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...