"Давай так, что в бусе?": СБУ оприлюднила запис розмови ватажка "ДНР" Захарченка з Рубаном про перевезення зброї (аудіо)

Голова СБУ також повідомив, що у листопаді минулого року з території "ДНР" була вивезена велика партія зброї, яку теж організував Володимир Рубан.

Скрін відео

Слідство встановило, що Володимир Рубан неодноразово переправляв зброю з окупованих територій Донбасу в Україну. Про це повідомила СБУ, підтвердивши свої слова оперативним відео, зазначають Патріоти України.

Правоохоронці надали відео, на якому чути розмову двох чоловіків. Голос одного із них дуже схожий на голос Володимира Рубана, який наймовірніше розмовляє із ватажком "ДНР" Захарченком, розповідаючи, яку зброю буде перевозити.

Голова СБУ Василь Грицак розповів, що у листопаді минулого року з території "ДНР" була вивезена велика партія зброї, яку теж організував Володимир Рубан. Правоохоронці кажуть, що колишній переговорник неодноразово займався перевезенням зброї.

Крім того, Василь Грицак запевнив, що надане відео - невелика частина від того, що може бути оприлюднене у підтвердження вини Рубана.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...