"Давайте зробимо Валєру популярним": П'яного начальника колишньої "Кобри" поліція затримала за кермом службового авто - волонтер (фото)

Валерій Комишний намагався підкупити поліцейських, а після цього йому на підтримку прибули колеги та інші невстановлені особи.

Валерій Комишний. Фото:Facebook

Сьогодні стало відомо про затримання начальника батальйону супроводу Головного управління Національної поліції Валерія Комишного. Про це волонтер Роман Сініцин написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фото з місця подій, зазначають Патріоти України.

За словами Сініцина, поліцейський чиновник перебував за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння. При цьому волонтер наполягає, що Комишний намагався підкупити поліцейських, а після цього йому на підтримку прибули колеги та інші невстановлені особи.

"Знайомтесь. Це Валєра "Тишопиванеп'єш". Зупинили копи Валеру на службовій октавії, і виявилось, що Валєра п'яний.

Ще виявилось що Валєра начальник Батальйону супроводження Головного Управління Нацполіції. І прізвище у Валєри - Комишний. А по батькові - Іванович/

Батальйон супроводження - це Кобра колишня, хто не зрозумів. Успішно переатестована майже в повному складі. І Валєра дуже відомий в вузьких кругах персонаж.

А ще виявилось, що Валєра вирішив порішати на місці, бо "випив трохи пива тільки". Порішати з копами не вдалось, хоча приїхала група підтримки у вигляді екіпажу Кобри і неізвєстних чуваків на кубіку.

В драгер Валєра задуватись відмовився, повезли до нарколога здавати кров. Там Валєра і порішає, я чомусь більш ніж впевнений.

В принципі тільки популярність не дає таким як Валєра зам'яти по тихому, і то не завжди. Тож давайте зробимо Валєру популярним.", - написав Сініцин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...