Давно виведена з Донбасу: терористи звинуватили в обстрілі Оленівки 14-у бригаду ЗСУ, яка не дислокується в зоні АТО

Цинічна брехня зі сторони бойовиків стала черговим підтвердженням інформаційних атак з метою дискредитації української сторони.

Ілюстрація:www.unian.ua

Бойовики з терористичної організації "ДНР" звинуватили в обстрілі Оленівки військовослужбовців 14-ї бригади, котра давно виведена із зони проведення антитерористичної операції. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформують Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Нагадаємо, що рупори ворожої пропаганди звинуватили в загибелі мирних жителів 27 квітня 2016 року в районі н.п. Оленівка, що знаходиться на тимчасово окупованій бойовиками території, військовослужбовців ЗС України.

Раніше вже було наведено чимало фактів, які викривають брехню бандитів з так званої "ДНР". Ще один на додачу до них - інформація про 14-у окрему механізовану бригаду, особовий склад якої, за версією ватажків бойовиків, нібито причетний до цієї трагедії.

Інформуємо: це з'єднання вже давно не задіюється при виконанні завдань в рамках проведення АТО. Тому цей факт в черговий раз демонструє, що інформаційні атаки противника цинічні і брехливі".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...