Демократія карає ворогів фашизму: Фінські поліцейські постали перед судом за оголошення Путіна у розшук

Державний прокурор звинуватив поліцейських у халатності.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ.

Сьогодні, 9 грудня в середу, кілька співробітників фінської поліції постали перед судом через внесення президента Росії Володимира Путіна в кримінальний реєстр. Таку інформацію повідомляє Agence France Press, передають Патріоти України.

Державний прокурор Ярмо Хірвонен стверджує, що їх вина полягає в халатності. Під час формування списку кримінальних осіб, завідувач бази і два керівних співробітника поліції, можливо, помилково внесли до реєстру російського президента. Однак, вони не визнали себе винними.

Справа була відкрита два роки тому, 10 квітня 2013 після того, як фінські засоби масової інформації повідомили про те, що Володимир Путін є в чорних списках фінської поліції. Тоді фіни визнали помилку, і видалили Володимира Путіна зі свого реєстру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...