День закоханих: У Харкові встановлено рекорд України з тримання дівчат на руках (відео)

Вік учасників становив від 16 до 43 років.

Змагання у Харкові. Фото: sq.com.ua.

У Харкові сьогодні, 14 лютого, встановлений рекорд України за кількістю жінок на руках у чоловіків. Захід пройшов в сквері на площі Бекетова біля пам'ятника Закоханим. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на sq.com.ua.

У ньому взяли участь 226 пар. Вік учасників становив від 16 до 43 років. Рекорд зареєструвала керівник реєстру Національних рекордів України Лана Вєтрова. Для досягнення рекорду протримати дівчат чоловіки повинні були не менше 30 секунд, і з цим завданням впоралися всі.

Переможець змагання. Фото: sq.com.ua.

Потім почалося змагання на саму витривалу пару. Переміг студент Національного університету цивільного захисту, який протримав дівчину більше 37 хвилин 5 секунд. Пара отримала сертифікат на відвідування ресторану на 1 тис.грн. Вони зустрічаються вже три роки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...