"Десятки людей, у тому числі школярі": У столиці Росії масово затримують протестувальників (фото, відео)

Самі затримання почалися із самого ранку. Правоохоронці заздалегідь перекрили Манежну площу, де мав проходити мітинг.

Затримання у Москві. Фото: соцмережі.

Понад 40 людей, в тому числі кілька неповнолітніх, перепроваджені в поліцейські автобуси в центрі Москви в зв’язку зі спробою проведення несанкціонованої акції. “В даний час в автобуси поліції доставлено понад 40 чоловік, серед них є неповнолітні”, – сказав співрозмовник агентства "Интерфакс". Новину передають Патріоти України.

За його словами, серед затриманих переважна більшість – представники націоналістичних організацій і угрупувань. У свою чергу представник організації “Нова Опозиція” Роман Ковальов також заявив, що в даний момент на Тріумфальній площі затримано близько 40 осіб. “За моїми даними, на Тріумфальній площі було затримано близько 40 осіб”, – сказав він.

За його словами, затримані зараз перебувають в автозаках. Раніше повідомлялося про учасників російських провладних організацій, які нападають на протестувальників. Самі затримання почалися із самого ранку. Правоохоронці заздалегідь перекрили Манежну площу, де мав проходити мітинг.

Російський блогер Ілля Варламов поділився фото із місця подій у соцмережі Твіттер:

Раніше московська поліція встановила металеві огорожі на Манежній площі, біля Історичного музею і Олександрівського саду. У центр міста стягнули омонівців та бійців Росгвардії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...